برگزاری اولین کارگاه آموزشی HSE با رویکرد ویژه بر صنعت پتروشیمی برای شرکت‌های واقع در منطقه ویژه

| تاریخ ارسال: 1402/9/27 |

اولین کارگاه آموزشی HSE با رویکرد ویژه بر صنعت پتروشیمی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر واحد ماهشهر برای شرکت‌های واقع در منطقه ویژه در روزهای ۲۸،۲۷ و ۲۹ آذر ماه ۱۴۰۲  در حال برگزاری می‌باشد.
در این کارگاه جناب آقای دکتر بهرام طاهری مشاور HSE و Nexus سازمان محیط زیست  به مقدمه‌ای بر HSE و اهمیت آن در صنعت پتروشیمی، مبانی بررسی و گزارش دهی حادثه ، بررسی درهم تنیدگی‌های ایمنی و بهداشت کار OHS و سایر سرفصل‌های دوره‌ می‌پردازند.
کارشناسان HSE با شرکت در این دوره دانش و تخصص خود را در زمینه HSE متناسب با صنعت پتروشیمی افزایش می‌دهند.
 طبق نظرسنجی صورت گرفته در اولین روز  از شرکت کنندگان این کارگاه آموزشی ، نحوه اطلاع رسانی، تسلط مدرس بر موضوع تدریس، تناسب ساعت کارگاه و همچنین محتوای ارائه شده از سطح مطلوبی برخوردار بوده و ارزیابی کلی از این کارگاه آموزشی در اولین روز بسیار مثبت بوده است.

دفعات مشاهده: 466 بار   |   دفعات چاپ: 51 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر