اعلام آخرین مهلت دفاع پیشنهاد رساله دانشجویان دکتری در نیمسال دوم ۱۴۰۱

| تاریخ ارسال: 1402/5/15 |
بدین­وسیله موارد زیر را در خصوص دفاع پیشنهاد رساله دانشجویان دوره دکتری به استحضار می­رساند:
  1. مطابق بند ۳ رویه دفاع از پیشنهاد رساله و دفاع نهایی رساله دانشجویان دوره دکتری به شماره   AUT-PR-۳۳۱۶، آخرین مهلت دفاع از پیشنهاد رساله در نیمسال دوم ۱۴۰۱، پایان شهریور­ماه سال­جاری می­باشد.
  2. بر اساس مقررّات جاری دانشگاه در صورتی­که دانشجو تا پایان ترم ششم(۶) تحصیلی خود از پیشنهاد رساله دفاع ننماید، پرونده تحصیلی وی در هیچ مرجعی قابل بررسی نبوده، و امکان دفاع از پیشنهاد رساله وجود نخواهد داشت. در این شرایط وضعیت آموزشی دانشجو با ورود به ترم هفتم(۷) از سوی مدیریت تحصیلات­تکمیلی دانشگاه به اختتام پرونده "محروم از تحصیل" تغییر می­یابد.

دفعات مشاهده: 1417 بار   |   دفعات چاپ: 70 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر