دانشگاه صنعتی امیرکبیر- واحد ماهشهر

پیشرو در پژوهش و آموزش در صنایع پتروشیمی

ابزار سایت


labs:phys_mech_properties:gel_time_device

نقطه ژل شدگی

Gel Time

نام دستگاه: Gel Time
مدل دستگاه:6190.000
شركت سازنده:ceast
كشور سازنده: ایتالیا
محل استقرار: دانشگاه صنعتی امير كبير،واحد بندر ماهشهر، آزمايشگاه مركزی، طبقه دوم، آزمايشگاه خواص فيزيكی و مكانيكی پليمر ها


شرح آزمون

اين دستگاه براي سنجش زمان و دمای ژل شدن و پخت رزين ها مورد استفاده قرار می گيرد. محدوده دمايی دستگاه از دمای ۵۰ تا ۲۰۰ درجه سانتيگراد و با دقت ۱ درجه سانتی گراد می باشد. اين دستگاه قابليت انجام آزمون را برای چهار ماده مختلف به صورت همزمان دارا می باشد.

زمان ژل شدگی دمایی است که در آن حالت فیزیکی نمونه مورد تست تغییر می کند. با قرار دادن نمونه درون نیم کره مقعر جاسازی شده در صفحه، دمای صفحه تدریجا افزایش می یابد تا به مقداری برسد که در آن حالت فیزیکی درون نمونه مورد آزمون مشاهده شود.


خاصيت قابل اندازه گيری

فيزيكی


زمينه كاربردی

مهندسی


خدمات قابل ارائه

  • اندازه گيری دمای ژل شدن

محدوديت ها

  • محدوده دمايی: از دمای ۵۰ تا ۲۰۰ درجه سانتيگراد

labs/phys_mech_properties/gel_time_device.txt · آخرین ویرایش: 2017/11/18 10:10 (ویرایش خارجی)

تماس با ما


آدرس : خوزستان- ماهشهر- ناحيه صنعتی- خيابان دانشگاه- دانشگاه صنعتی امیرکبیر-پردیس ماهشهر
كد پستی: ۶۳۵۱۷۱۳۱۷۸
آدرس وب سايت: mahshahr.aut.ac.ir
تلفن: ۵۲۳۴۳۶۴۵-۰۶۱
فكس: ۵۲۳۴۱۵۴۶-۰۶۱
پست الکترونیک: mahshahr@aut.ac.ir
نقشه: 30.539489, 49.174165

دانشگاه صنعتی امیرکبیر - واحد ماهشهر


دانشگاه صنعتی امیرکبیر - واحد ماهشهر نگینی در حوزه آموزش عالی و پژوهش در کشور است. این پردیس از همکاری مشترک بین دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان دانشگاه برتر صنعتی ایران و صنایع پتروشیمی به عنوان گل سرسبد صنایع هیدروکربوری ایران ایجاد شده‌است. دو ماموریت اصلی این پردیس دانشگاهی عبارت است از: یک. پژوهش و تولید فناوری در صنایع پتروشیمی ، دو. تربیت نیروی تخصصی کیفی در سطحی بالاتر از سایر دانشگاه‌های ایران



تمام حقوق این وبگاه متعلق به دانشگاه صنعتی امیرکبیر است. بهار - تابستان ۱۳۹۵.

ابزار کاربر